Η φιλοσοφία μας

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός-Νηπιαγωγείο “Ηλιαχτίδα – Στοργή” προσφέρει με συνέπεια ολοκληρωμένες παιδαγωγικές υπηρεσίες από το 1988, και αποτελείται από ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση και σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα.


Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, παραδοχής και σεβασμού της ατομικής προσπάθειας και της διαφορετικότητας. Καθημερινά φροντίζουμε για την ολόπλευρη ανάπτυξη και αγωγή του παιδιού και βοηθάμε κάθε παιδί να ζήσει το μοναδικό κι ανεπανάληπτο στάδιο της ζωής του. Επιδίωξη μας είναι το παιδί να αναπτυχθεί σε συναισθηματικό, σωματικό και πνευματικό τομέα, στον ανώτερο δυνατό βαθμό, με σεβασμό στη μοναδικότητά του.


Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να δώσει στο παιδί την ελευθερία και τα μέσα για να αναπτύξει τα μοναδικά ταλέντα της ψυχής και του μυαλού του με σεβασμό στους συμμαθητές του και στους υγιείς κανόνες της ομάδας. Για το σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα για τα παιδιά και εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, που είναι βασισμένο πάνω σε ψυχολογικές και παιδαγωγικές αρχές με επίκεντρο το ίδιο το παιδί.


Αν λοιπόν και εσείς, όπως και εμείς, πιστεύετε ότι ο Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο δεν είναι απλά ένας χώρος υπεύθυνης φύλαξης αλλά μια μικρή κοινωνία έτοιμη να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει το κάθε παιδί, επισκεφτείτε μας από κοντά για να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες του δικού σας παιδιού.


Έχουμε προσιτά Δίδακτρα για όλες τις οικογένειες και συνεργαζόμαστε με Τράπεζες και οργανισμούς για την καλύτερη οικονομική σας εξυπηρέτηση.

Accessibility Toolbar